maanantai 25. tammikuuta 2010

25.1.2010

Eilen meni Jetfliten hakuaika umpeen joten nyt vain odotellaan josko sieltä jotain kuuluisi takaisin. Vastauksen saavat siis ainoastaan jatkoon valitut. Erääseen kotimaiseen syöttöliikenneyhtiöön on edelleen melko jonot kun valmistuneet SIO-kurssitkin hakevat samaan aikaan kursseille.

Muista töistä ei edelleenkään ole kuulunut mitään, taitaa olla niihinkin aikamoinen hakemustulva. Ei auta kuin vain odottaa, edelleen peukalot pystyssä.

Tulipa käytyä tuossa männäviikolla ajamassa tyypit Cessna 152:een eli mopo-cessnaan. Täytyy kyllä todeta, että on se Bravo monimutkaisempi lentolaite kuin tämä ämöriikkäläisille tehty kapistus. Cessnassa ei noita vipstaakkeja ihan hirveästi ole ylimääräisiä ja muutenkin se oli uskomattoman helppo lennettävä. Mutta olipa vain kivaa lentää pitkästä aikaa. Parasta!

6 kommenttia:

  1. Tiesitkö että olet blogisi kanssa suuri vitsi lentäjäpiireissä?

    VastaaPoista
  2. Joo tiedän, ei kiinnosta pätkääkään

    VastaaPoista
  3. Potentiaalisia työnantajia saattaa kiinnostaa.

    VastaaPoista
  4. En vain millään ymmärrä mitä pahaa tällaisen tekstin kirjoittamisessa on? Eikös maito ole jo maassa jos minusta on jo tehty vitsi?

    VastaaPoista
  5. Jatka vain kirjoittamistasi.

    Yleensä se koira älähtää, johon keppi kolahtaa, joten jos jotakuta avoin toiminta haittaa niin sillon homma haisee. Ja kauas.

    T. Entinen kateellinen, entinen vahingoniloinen, nykyinen kannustaja.

    VastaaPoista