sunnuntai 16. tammikuuta 2011

17.1.2011

Nyt on DLR:n kokeet tehty ja nähty Hampuria siinä samalla. Testattavia oli ainakin 8:sta eri maasta ja määrällisesti 40-50 ukkoa. Testit eivät perusidealtaan eronneet hirveästi Finnairin vastaavista, sama asia eri muodossa. Päivän epistola koostui seuraavan nimisistä testeistä: Runing memory, spatial orientation, cube rotation, Monitoring and instrument coordination, perceptual speed, mental arithmetics (uskomattoman vaikea), consentration ja working memory. Lisäksi oli 240 kysymystä persoonallisuudesta, jokusen kymmentä ATPL-kysymystä ja CRM-kysymyksiä.

Itselle jäi ihan hyvä fiilis testipäivän jälkeen, vaikkakin väsynyt. Päivän pituudeksi tuli 8h mikä vei voimat aika tehokkaasti. Viikko pari menee tuloksia odotellessa, ei auta kuin toivoa parasta.

2 kommenttia:

  1. Moi,

    jos nämä meni hyvin, niin mitä jatkossa luvassa? Onko silloin työpaikka lähes taskussa vai onko edessä vielä nippu uusia testejä?

    VastaaPoista
  2. Ei lopu tähän :D Seuraava vaihe olisi simulaattoritesti Berliinissa 737-FFS:lla. Kolmas vaihe on tietääkseni haastattelut ja vasta niiden jälkeen voivat ovet aueta.

    VastaaPoista