maanantai 16. huhtikuuta 2012

16.4.2012

Se päivä kun tulisi, että olisi tänne jotain iloista kirjoitettavaa. Välillä tämä tuntuu todella toivottomalta, mutta motivaatio pysyy yllä muutamastakin syystä. Ensimmäisenä on se iänikuinen unelma lapsesta saakka sekä unelma, ettei tarvitsisi ansaita leipäänsä lentokentän muissa toiminnoissa työskennellen. Onhan tuo ympäristö jo nähty parissa vuodessa aika tehokkaasti.

Alkaa mennä välillä epätoivon puolelle kun tulee lähetettyä hakemuksia paikkoihin joissa vaaditaan huomattavasti korkeampia tuntimääriä kuin itseltä löytyy. Mutta ei voi päästä mihinkään jos ei hae.

5 kommenttia:

  1. Tsemppiä, tiedän miltä sinusta tuntuu. Olin itse samanlaisessa tilanteessa (eri alalla), ja minulla alkoi olla todella epätoivoinen olo. Hommia löytyi lopulta silloin, kun sitä osasin itse vähiten odottaa. Hienoa, että sinulla pysyy motivaatio yllä! Jossain vaiheessa tärppää!

    VastaaPoista
  2. Kyllä varmasti tärppää.. tulevaisuuden lentäjätarve on huima ja jossakin vaiheessa iskee se pula. Tärkeintä on vaan ylläpitää taitoja ettei pääse unohtaa.

    VastaaPoista
  3. Oletko hakenut Cathay Pacificille? Ottavat expat Second Officeriksi kunhan läpäiset testit. Kokemusta ei tarvi olla kuin 250 tuntia, eikä mitään tyyppivaatimuksia. On siellä tällä hetkellä ainakin kolme suomalaista, tosin eivät kai Second officereina enää. Homman juju on vaan se, että joudut asumaan saastuneessa kaupungissa kenkälaatikon kokoisessa asunnossa ennen kun saat upgraden. Jos kiinnostaa enemmän kannattaa tsekata pprunesta "Fragrant Harbour Wannabes". Toisaalta en tiedä mitkä valmiudet sinulla on muuttaa pois Suomesta...

    VastaaPoista
  4. Jos tilaisuus tulee niin lähden täältä ku hauki rannasta, mikään ei sido minua tänne. Oon hakenut sinne, mutta sähköinen hakemus sekosi ja nyt en voi muuttaa mitään tietoja, sieltä mm. puuttuu paljon olennaisia asioita. Lähetin maililla pyynnön poistaa vanha hakemus jotta voin tehdä uuden, mutta eipä ole mitään tapahtunut.

    VastaaPoista